Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

نام فریبا متخصص برای مشتریان عام و خاص سریال‌های تلویزیونی، نام آشنایی است. بازیگر متین و محجوبی که سوای توانایی‌‌هایش در بازیگری یک انسان به مفهوم واقعی است و همواره سعی می‌‌کند با وقار و البته توأم با احترام متقابل با مخاطبانش برخورد داشته باشد. "سایه تنهایی"، "به کجا چنین شتابان"، "بوی غریب پاییز"، "سیب سرخ حوا"، "روزی که خواستگار آمد"، "ماه پیشونی"، "شنگول و منگول"، "سایه تنهایی"،"باغ گیلاس" ، "تولدی دیگر" ،"آوای فاخته"، "زمانه"، "ملکوت" ، "ایران برگر" و "شهرزاد" از جمله کارهای مهم کارنامه بازیگری متخصص به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته او را یک بازیگر حرفه‌ای رادیو هم می‌شناسند که علاوه بر دریافت جوایز متعدد بازیگری درزمینه‌‌های گوناگون، تاکنون بیش از 9 جایزه داخلی و بین‌المللی را نیز بخاطر فعالیت‌های رادیویی‌اش دریافت کرده است. متخصص این روزها با یک سریال ملودرام خانوادگی به نام "رهایم نکن" به کارگردانی محمدمهدی عسگرپور به شبکه دو آمده و شخصیت متفاوت "آذر" را بازی می‌کند. به تعبیر این بازیگر قدیمی رادیو و تلویزیون "رهایم نکن" هم از عشق می‌گوید و هم مذهب؛ همین عامل به اندازه کافی می‌تواند بینندگان سر سفره افطار را برای دیدن فیلم ترغیب کند. این سریال درباره خانواده‌ای متشکل از یک بزرگتر و چند خواهر و برادر است که مشکلاتی دارند و داستان ضمن پرداختن به این مسائل، مروری بر گذشته افراد هم دارد.

مشروح گفت‌وگوی خبرنگار فرهنگی تسنیم را با این بازیگر قدیمی رادیو و تلویزیون در ادامه بخوانید:

فریبا متخصص با اشاره به اینکه سریال در ادامه راه حسّ کنکاش و دلچسبی مخاطب را برمی‌انگیزد، تصریح کرد: گمان می‌کنم درگیر شدن مخاطب با سریال، او را از هیاهوی زندگی بیرون می‌کشد و به اندیشیدن درباره خود و زندگی‌اش از زاویه‌ای تازه وا می‌دارد. من فکر می‌کنم زود است که درباره بحث‌های فنی سریال قضاوت کنیم و نیاز به جاافتادن و پیشروی بیشتر قسمت‌های سریال است. چرا که رفته‌رفته نقش "آذر" و اتفاقاتی که میان او و رسول(امین تارخ) رقم می‌خورد رویه داستان را جذاب‌تر می‌کند. مخاطب سریال‌های مناسبتی عمدتاً کسانی هستند که با مفهوم داستان و قصه فیلم کار دارند؛ این نیست که به خاطر بازیگر خاصی آن سریال را انتخاب کنند.

وی با اشاره به اینکه امروز تلویزیون از نبود فیلمنامه‌های نو و جذاب رنج می‌برد، اظهار کرد: این سال‌ها فیلم‌های زیادی را کار کردیم ولی هنوز مرا در کوچه و خیابان می‌بینند، سریال "تولدی دیگر" را نکوهش می‌کنند. این نشان می‌دهد که برای مردم ما قصه مهم‌تر از بازیگر و عوامل دیگر فیلم است. فیلمسازان ما باید بدانند که مخاطبین ما بسیار سخت پسندند و از هر تم و سبک فیلمسازی استقبال نمی‌کنند. بهترین عامل جذب مخاطب امروز پیدا کردن معضلات و مشکلات و دغدغه‌های مردم است که دوست دارند دنیای تصویر برای خروج از این مشکلات به آن‌ها راه نشان دهد. اما نه تنها این مسیر در برخی از موارد طی نمی‌شود بلکه آن حسّ درگیری مخاطب با سریال‌های تلویزیونی هم وجود ندارد. برخلاف برخی که به راحتی تلاش عوامل فیلم‌ها را زیر سوال می‌برند سریال «رهایم نکن» یک ملودرام اجتماعی خانوادگی است و مسائلی در آن مطرح می‌شود نیاز خانواده‌هاست. این سریال متن خوبی دارد و در تجربه اول که با عسگرپور داشتم روان بودن دیالوگ‌ها و جذاب بودن اتفاقات را در سریال ایشان دیدم. به زودی مخاطب هم با این سریال درگیری بیشتری پیدا می‌کند که بهترین منتقدین هم بینندگان ما هستند.

متخصص با اشاره به اینکه آذر، رسول را از مشکلات نجات می‌دهد، افزود: در "رهایم نکن" به دنبال این هستیم که به خانواده‌ها بیاموزیم صمیمانه‌تر با هم برخورد کنید. بار سنگین مشکلات را تنهایی به دوش نکشید و همکاری و مشارکت را به یک فرهنگ مبدل سازید. چرا که می‌بینیم رسول رازی را در سینه پنهان کرده که هراس دارد آذر از محتوای آن با خبر شود؛ همین موضوع یک تله اجتماعی است که در جریان سریال، مخاطب را از وجود آن در جامعه امروز و تبعات پس از آن با خبر می‌کنیم. البته سریال فقط نگاه آسیب‌شناسانه به موضوع ندارد و برای آن راهکار هم مدنظر قرار داده است.

وی در پاسخ به این سوال که اغلب بازیگران هم نسل شما یا کم کار شده‌اند و یا نقش‌‌های کلیشه‌ای و کوتاه بازی می‌‌کنند اما شما همچنان در سطح اول بازیگری فعالیت می‌‌کنید؛ رمز و راز این ماندگاری چیست، اضافه کرد: به نظرم بازیگر باید شجاعت داشته باشد که از ایفای هیچ نقشی نترسد. خیلی از بازیگران برای اینکه حالت چهره‌شان در حین بازی جلوی دوربین دفرمه نباشد از گریه کردن واقعی ابا دارند. درحالی که یک بازیگر باید عین موم بتواند در قالب هر نقشی در بیاید و من هم نقشی که جای کار داشته باشد و داری شناسنامه باشد، بدون درنظر گرفتن اینکه نقش یک آدم روستایی با قیافه معمولی و یا نقش یک زن شیک و روشنفکر خوش لباس است را بازی می‌کنم.

بازیگر سریال "رهایم‌نکن" درباره حضور در رادیو‌، گفت: من اعتقاد دارم هرکدام از این مدیوم‌‌ها چه تلویزیون، تئاتر و سینما و چه رادیو ویژگی و سختی‌‌های مخصوص به خود را دارند، در رادیو بازیگر برای انتقال حسش بازیش به شنونده، تنها ابزاری که در اختیار دارد صدایش است و نمی‌تواند از ابزار بدن، دکور و آکسسوار که در سینما، تلویزیون و تئاتر از آن بهره می‌‌برد استفاده کند و این امر باعث می‌‌شود بازیگر با اتکا به توانایی صدا، قابلیت حسی و تجاربش کار کند. بنابراین بازی در نمایش‌های رادیویی این امتیاز را برای بازیگر دارد که می‌تواند هر روز با یک دنیای جدید رو‌به‌رو شود، دنیایی که مملوء از شخصیت‌های متفاوت است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: نمی‌توان رادیو را ترک کرد چراکه رادیو بخشی از وجود ماست. من از نظر دلی تئاتر را خیلی دوست دارم به دلیل اینکه ارتباط مستقیم با مخاطب دارید اما رادیو یک صنعت و تکنیک است که با هنرهای دیگر قابل مقایسه نیست. فکر می‌کنم کسانی که در رادیو کار می‌کنند خیلی توانمند هستند که یک نمایش هفت قسمتی را در 2 روز به تولید می رسانند. بسیاری از بازیگران تئاتر و سینما به رادیو آمده‌اند ولی خودشان اعتراف کردند که رادیو کار آنها نیست، ممکن است بهترین بازیگر سینما را بیاورید ولی نتواند پشت میکروفن رادیو کار کند و احساس خود را از طریق صدا به مخاطب برساند.

براساس این گزارش، «رسول تولایی» به عنوان بزرگ‌تر، محبوب و مورد اعتماد چند خانواده است؛ این ارتباط به واسطه بازخوانی گذشته خدشه‌دار می‌شود. خانواده‌ها هر کدام با مشکلاتی مواجه می‌شوند و در پی یافتن مقصر اصلی هستند.» این خلاصه قصه سریال رمضانی شبکه سوم سیماست. "رهایم نکن" با نام قبلی "دستت را به من بده" به نویسندگی و کارگردانی محمد مهدی عسگرپور و تهیه‌کنندگی علی پورکیانی در شب‌های ماه مبارک رمضان ساعت 20:45 به روی آنتن می‌رود.

گفتنی است، سریال "سوارکاران" عنوان کار جدیدی است که از اواسط خردادماه در کردان و خجیر کلید می‌خورد. قرار است بعد از فیلمبرداری چهار ماهه در کنداکتور شبکه اول سیما قرار بگیرد. "سوارکاران" اتفاقات میان دو خان را روایت می‌کند که به جنگ ایران و عراق ختم می‌شود.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: محمدمهدی عسگرپور بازی رادیو و تلویزیون عشق تلویزیون مشکلات جامعه دوربین گریه تئاتر صنعت خانواده ایران و عراق پارس پارس نیوز رهایم نکن تله اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۲۰۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهادر زمانی بازیگر نقش همایون در سریال قطب شمال کیست + بیوگرافی

بهادر زمانی بازیگر و دانش آموخته رشته کارگردانی سینما است.

به گزارش ایمنا، سریال ایرانی قطب شمال جمعه‌ها در در پلتفرم فیلیمو قابل تماشا است که بازیگران متعددی از جمله بهادر زمانی در نقش همایون را دارد.

بیوگرافی بهادر زمانی

بهادر زمانی بازیگر نقش همایون در سریال قطب شمال متولد ۱۸ آذر ۱۳۶۳ در تهران است. او دانش آموخته رشته کارگردانی سینما از دانشکده سینماگران جوان و همچنین دارای مدرک کارشناسی صنعت گردشگری و توریسم است. بهادر زمانی فعالیت هنری خود را در زمینه کارگردانی و نویسندگی از سال ۱۳۸۸ با ساخت فیلم‌های کوتاه آغاز کرد.

آثار هنری بهادر زمانی

اولین بار در سال ۱۳۸۴ وقتی ۲۱ ساله بود با فیلم «جنایت و جنحه» به کارگردانی حمیدرضا محسنی جلوی دوربین رفت سپس سال ۸۷ در فیلم «چشمان اسماعیل» بازی کرد. بهادر زمانی در سال ۱۳۹۴ با نقش سیدرضا روحانی مسجد سریال «تنهایی لیلا» وارد قاب تلویزیون شد و سال ۱۳۹۸ با سریال کرگدن در شبکه خانگی حضور داشت. و با سریال یاور در نقش پلیس دوباره به قاب تلویزیون بازگشت.

تجربه بازیگری تله فیلم چشمان اسماعیل – ۱۳۸۶ فیلم رستاخیر – ۱۳۹۰ سریال تنهایی لیلا – ۱۳۹۴ فیلم سینمایی جان لیلی – ۱۳۹۷ فیلم سینمایی گیت – ۱۳۹۷ سریال کرگدن – ۱۳۹۸ سریال یاور – ۱۴۰۰

وی علاوه بر بازیگری در زمینه کارگردانی و فیلمسازی نیز فعال است و به تازگی نخستین تجربه خود را در زمینه فیلمسازی با ساخت فیلم سینمایی «برکه خاموش» به مرحله پایانی فیلمبرداری رسانده است. او پیش از این یک فیلم بلند مستند داستانی با عنوان «میرقاسم» را به تهیه کنندگی هومن کبیری در ژانر جنگی کارگردانی کرده و در نویسندگی و کارگردانی چند فیلم کوتاه نیز همکاری داشته است. او در سال‌های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ سناریوی فیلم «رکینتو» را نوشت. که در همان سال موفق به ساخت آن شد. زمانی برای ساخت Requinto جوایز معتبری را در جشنواره‌های بین المللی دریافت کرده است.

کارگردانی فیلم کوتاه سایاچی – ۱۳۹۰ گویندگی در رادیو هفت ۹۱ – ۱۳۹۰ فیلم کوتاه Fact سال ۱۳۹۱ فیلم کوتاه Over Game سال ۱۳۹۲ فیلم کوتاه سفید – ۱۳۹۳ فیلم سینمایی میرقاسم – ۱۳۹۶ فیلم سینمایی برکه – ۱۳۹۹

رستاخیز و نقش حضرت عباس

سال ۱۳۸۷ در ۲۴ سالگی اتفاقی از طریق دوستی در فراخوان بازیگری حاضر شد و در نهایت بعد از یک ماه تست و نمونه گریم برای نقش حضرت عباس انتخاب شد. بعد از یک سال، از بهمن ماه سال ۸۸ با فراهم شدن شرایط چهره و تمرینات ورزشی سخت جلوی دوربین فیلم رستاخیز رفت که در سال ۱۳۹۱ به پایان رسید. این فیلم ۲۴ تیر ۱۳۹۴ با کسب مجوز وزارت ارشاد بروی پرده سینما رفت اما ساعتی بعد در پی مخالفت علما بخاطر انتشار چهره حضرت عباس (ع) توقیف شد.

ازدواج و دخترش

بهادر زمانی در سال ۱۳۹۴ وقتی ۳۱ ساله بود ازدواج کرد که ثمره این زندگی یک دختر است.

سریال قطب شمال

سریال قطب شمال به کارگردانی امین محمودی یکتا در سال ۱۴۰۳ ساخته شده است. این سریال محصول کشور ایران و در ژانر درام و عاشقانه است. در این سریال فرزاد فرزین، آناهیتا درگاهی، امیرحسین فتحی، نازنین بیاتی، فرزاد حسنی، عباس جمشیدی فر، شهرام قائدی، نگار فروزنده، شهروز دل افکار، روح الله زمانی، مرتضی آقاحسینی، مه لقا می نوش، فرهنگ زرگرباشی، ماکان آریاپارسا، مهران میری، حاتم مشمولی، مسعود میرطاهری، احمد لشینی، نیما شکیبایی و آتوسا کلانتری به هنرمندی پرداخته‌اند.

داستان سریال قطب شمال

همایون و ارغوان در آستانه ازدواج، قربانی خیانتی هولناک می‌شوند. همایون پشت دیوارهای زندان برای انتقام از سامان لحظه شماری می‌کند که مرگ از راه می‌رسد. آرشام یکتا متولد می‌شود. دختری به نام صحرا کنارش قرار می‌گیرد تا مسیر انتقام از خائنان برای آرشام هموار شود.

کد خبر 751404

دیگر خبرها

  • (ویدیو) افشاگری عجیب الهام حمیدی از ازدواجش
  • اصلاحات ، راه برون رفت از بحران مهاجرت سرمايه های انسانی
  • (تصاویر) حمید صفت، بازیگر سریال هفت سر اژد‌ها و مادرش
  • آخرین عکس از این روزهای رضا رویگری
  • بهادر زمانی بازیگر نقش همایون در سریال قطب شمال کیست + بیوگرافی
  • دیدار احساسی دو بازیگر سریال دونگ‌یی بعد از ۱۳ سال
  • بازیگر «نون خ»: چند بار تا مرز خفگی رفتم
  • چهره بازیگر سریال خانه‌به‌دوش بعد از ۲۰ سال | تصاویر
  • «برنارد هیل»، شاه «تئودون» ارباب حلقه ها درگذشت
  • رخنه به قلب دشمن