Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-08@10:40:30 GMT

فریبا متخصص از تجربۀ اجرای تلویزیونی گفت

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۴۱۹۸۸

فریبا متخصص از تجربۀ اجرای تلویزیونی گفت

ایجاد آرامش برای مخاطب روزه‌دار در ماه رمضان بیش از هر چیز دیگر اهمیت دارد و باید عموم برنامه‌های تلویزیونی در این جهت حرکت کنند.

قدس آنلاین: فریبا متخصص بازیگر که با اجرای برنامه تلویزیونی "مکث" مهمان مخاطبان روزه‌دار است با بیان مطلب فوق گفت: ماه رمضان ماهی است که عموم مخاطبان به لحاظ روحی به نوعی آرامش نیاز دارند و چه خوب است که برنامه‌های گفتگومحور هم به سمت ایجاد آرامش بروند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متخصص ادامه داد: برنامه "مکث" که قبل از افطار از شبکه دوم روی آنتن می‌رود تلاش کرده در گفت‌وگو با هموطنانی که با اتفاقاتی خاص در زندگی روبه‌رو بوده‌اند درباره حال و هوای زندگی آنان و چگونگی برخورد با مشکلات و سختیها پرس و جو کند. "مکث" برنامه‌ای است که نه با رقیق کردن احساسات بلکه با زیر ذره‌بین بردن عامل مقاومت و ایستادگی هموطنان به مخاطب امید دهد.

بازیگر "تولدی دیگر" و "زمانه" در پاسخ به اینکه بازخوردش از مخاطبان "مکث" چطور بوده بیان داشت: آنها که دیده‌اند اظهارلطف کرده‌اند چون مردم ما عموماً مردمی محترم هستند که همیشه به هنرمندان‌شان ارادت دارند. در مورد "مکث" هم اینکه راه برنامه‌های مشابه را نرفته و به دنبال اشک‌آوری نبوده مورد توجه قرار گرفته است.

متخصص درباره تفاوتهای اجرا و بازیگری گفت: در بازیگری و به‌خصوص در کار با کارگردانان شناخته‌شده اغلب همه‌چیز براساس متن فیلمنامه پیش می‌رود ولی در کار اجرا هرقدر هم که متن‌گرا باشید باید مقداری هم بر بداهه تمرکز کنید تا موقعیت‌های پیش‌بینی‌نشده‌ای که ایجاد می‌شود را به نفع برنامه جلو ببرید.

بازیگر "باغ گیلاس" و "آوای فاخته" با بیان اینکه دیده شدن برنامه خیلی مهمتر است از دیده شدن مجری گفت: در بازیگری هم‌ معتقد هستم به اینکه اهمیت محصول نهایی خیلی بیشتر از اهمیت دیده شدن بازیگران است. در اجرا نیز باید خیلی مراقب بود که خودنمایی در کار نباشد و کاری کرد که محتوای برنامه موردتوجه قرار گیرد.

متخصص ابراز امیدواری کرد: تمام سعی خودم به‌عنوان مجری در "مکث" این بود که مخاطب برای دقایقی هم که شده وضعیت خود را دریابد و بفهمد چقدر جلوتر از بسیاری هموطنان است. در دوروبرمان کم نیستند آدمهایی که شرایطی دشوار دارند ولی همواره امیدوارند و باانگیزه به اطراف نگاه می‌کنند. کمی دقت بر احوال این همنوعان حالمان را خوب می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: فریبا متخصص برنامه مکث

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۴۱۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متخصص ریه: قلیان اکسیژن مبنای علمی ندارد

فوق تخصص ریه گفت: موارد استفاده از گاز N۲O یا همان گاز خنده‌آور بسیار محدود است و آنچه به عنوان قلیان‌های اکسیژن مطرح شده بیشتر بُعد تجاری و تبلیغاتی دارد و جنبه علمی ندارد

به گزارش تسنیم، یک فوق‌تخصص ریه با اشاره به اینکه گاز خنده در صنایع داروسازی و برای بیهوشی کاربرد دارد، گفت: آنچه به‌عنوان قلیان‌های اکسیژن مطرح شده است، بیشتر بُعد تجاری و تبلیغاتی دارد و جنبه علمی ندارد.

اخیراً وزارت بهداشت اعلام کرده که طرح ارزیابی اثرات قلیان اکسیژن را در 10 استان کشور آغاز کرده است؛ رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت می‌گوید در این دستگاه که به "پاک‌دم" نیز شناخته می‌شود از ترکیب گازهای اکسیژن و نیتروژن استفاده شده است؛ به‌گفته وی، گاز موجود در این دستگاه به‌عنوان گاز خنده نیز مشهور است و باعث ایجاد احساس نشاط در مصرف‌کنندگان می‌شود!

با وجود این، برخی پزشکان نسبت به خطرات استفاده از این نوع قلیان، هشدار داده‌اند و البته طبق مشاهدات میدانی در مراکزی که این نوع از قلیان‌ها را سرو می‌کنند، عوارض متعددی در افرادی که قلیان اکسیژن را مصرف می‌کنند، قابل رؤیت است.

در همین راستا دکتر حمید سهراب‌پور؛ فوق‌تخصص ریه و استاد بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان این که گاز N2O یا همان گاز خنده‌آور در صنایع داروسازی کاربرد دارد، گفت: موارد استفاده از این گاز بسیار محدود است و در بیهوشی‌های سطحی در زمان قدیم استفاده می‌شد و آنچه به‌عنوان قلیان‌های اکسیژن مطرح شده است، بیشتر بُعد تجاری و تبلیغاتی دارد و جنبه علمی ندارد.

وی افزود: همچنین این‌که عنوان شده است استفاده از این قلیان جنبه اکسیژن‌درمانی دارد درست نیست زیرا اکسیژن‌درمانی به این معناست که فرد با استفاده از کپسول، اکسیژن را استنشاق کند در حالی که این قلیان صرفاً شامل اکسیژن نیست.

این فوق‌تخصص ریه متذکر شد: اتصالات و لوله‌های هر نوع قلیانی، محل مناسب برای تجمع باکتری‌ها و رشد قارچ‌هاست و بنابراین خطرات زیادی برای ریه افراد دارد.

این پزشک متخصص داخلی و فوق‌تخصص ریه همچنین به مضرات استفاده از قلیان‌های دخانی اشاره و تصریح کرد: قلیان دخانی و حاوی تنباکو نیز مقادیر زیادی از دود را وارد ریه‌ها می‌کند که این امر به سلامتی ریه آسیب جدی وارد می‌کند؛ مواد آروماتیک و معطر موجود در تنباکوها نیز به‌شدت سرطان‌زاست؛ بنابراین باید وزارت بهداشت، فرهنگ‌سازی‌های لازم برای کاهش مصرف انواع دخانیات و قلیان‌ها را انجام دهد و با سایر دستگاه‌ها برای کاهش تولید و مصرف این نوع مواد دخانی، رایزنی کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • درهای مصلی به روی مخاطبان سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب باز شد
  • اجرای ۵۰۰ عنوان برنامه در ایام دهه کرامت در استان فارس
  • اجرای ۸۰ برنامه توسط کاروان خادمین حرم حضرت معصومه(س) در گلستان
  • تدوین نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین
  • رئیس صداوسیما در پشت صحنه برنامه برمودا |‌ تصاویر
  • پرفسور بالتازار چگونه دیده شد؟/ نقش جشنواره در افزایش انگیزه
  • فصل‌های بعدی «برمودا» ساخته می‌شود
  • استقبال از «آن برد» غافلگیر کننده بود/ دغدغه همیشگی «مهاجرت»
  • متخصص ریه: قلیان اکسیژن مبنای علمی ندارد
  • بحث درباره «فیلم و سریال» به شبکه چهار کشیده شد