Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@19:50:52 GMT

«باغ گیلاس» خیابان ها را خلوت می کرد

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۰۹۹۷۶

«باغ گیلاس» خیابان ها را خلوت می کرد

فریبا متخصص که این روزها در دو سریال «روزهای آبی» به کارگردانی محمدرضا حاجی غلامی و «افرا» ساخته بهرنگ توفیقی ایفای نقش می کند، در گفت وگویی از خاطرات سریال قدیمی «باغ گیلاس» گفته است.

به گزارش ایسنا، «باغ گیلاس» نام سریالی به کارگردانی و تهیه کنندگی مجید بهشتی است که در سال ۱۳۷۲ ساخته شد و در سال ۱۳۷۳ از شبکه اول سیمای پخش شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سریال با حضور بازیگرانی چون جمشید مشایخی، فخری خوروش، اسماعیل داورفر، نیکو خردمند، پوراندخت مهیمن، بیوک میرزایی، مهری ودادیان، جلیل فرجاد و عبدالرضا اکبری در زمان پخش خود، توانست توجه مخاطبان را به خود جلب کند. آهنگساز این سریال هم فریدون شهبازیان است که این روزها دوران نقاهت پس از جراحی را به واسطه حادثه ای که در حین ساخت موسیقی سریال رمضانی «یاور» برایش پیش آمد، پشت سر می گذارد.

«باغ گیلاس» دومین تجربه فریبا متخصص در عرصه بازیگری است. او به همراه جوانان دیگری از جمله مهران مدیری و دانیال حکیمی اولین گام هایشان در بازیگری را در سریال مجید بهشتی برداشتند.

متخصص در «باغ گیلاس» ایفاگر نقش فریده است؛ دختر جوانی که نقش متعادل کننده را در مناسبات خانوادگی و به خصوص روابط دو برادرش دارد. اعزام نامزد فریده به جبهه و مجروح شدنش هم برای این دختر جوان چالش‌ هایی را به دنبال دارد.

متخصص تاکید می ‌کند که از حضور در سریال «باغ گیلاس» و همبازی شدن با بازیگران پیشکسوتش آنقدر خوشحال بوده که خیلی به نقشش فکر نمی کرده است.

این بازیگر می گوید، در سال ‌های ابتدایی دهه ۷۰ و زمان بازی در سریال «باغ گیلاس» بازیگر جوانی بوده که انگیزه‌ های فراوانی برای فعالیت داشته است.

او جذابیت قصه را از جمله دلایل استقبال مخاطبان از سریال «باغ‌ گیلاس» عنوان و اظهار می کند که همه چیز در سریال واقعی بوده و بر اساس واقعیات و مستندات جامعه شکل گرفته است.

فریبا متخصص

سریال «باغ گیلاس» در این سال ها بارها در تلویزیون بازپخش شده است. شبکه آی فیلم عربی هم این روزها این سریال را برای مخاطبان عرب زبان خود روی آنتن برده است. به همین بهانه، گفت و گویی داشته ایم با فریبا متخصص بازیگر نقش فریده در این مجموعه نمایشی.

متخصص در پاسخ به اینکه چقدر این شخصیت را دوست داشت و با آن همذات پنداری می کرد؟ می گوید: سریال «باغ گیلاس» دومین کار من در تلویزیون بود. آنقدر از حضور در این سریال و جلوی دوربین رفتن خوشحال بودم که اصلاً به این موضوع فکر نمی‌کردم. آن سال‌ ها بازیگر جوانی بودم که در ابتدای راه قرار داشت. بسیار به کارم علاقه داشتم و دلم می خواست حضوری پررنگ و حرفه ‌ای در این عرصه داشته باشم. هم خود سریال را دوست داشتم و هم نقشم را. خوشبختانه «باغ گیلاس» به عنوان یکی از اولین تجربه های بازیگری ام در زمان پخش با استقبال خیلی خوب مردم مواجه شد و بسیار موفق بود.

«از اولین نمایش باغ گیلاس نزدیک به ۲۷ سال می گذرد. حالا که به تماشای دوباره این سریال می نشینید یا حتی اسمش را می شنوید چه احساسی دارید؟»، متخصص پاسخ می دهد: من و بعضی از بازیگران جوان سریال مثل مهران مدیری و دانیال حکیمی اولین تجربه های بازیگری مان را پشت سر می گذاشتیم. آن زمان خیلی جوان بودیم و کلی انگیزه برای کار کردن داشتیم. قصه سریال هم جدید و جذاب بود و می ‌توانست با مردم ارتباط برقرار کند و از این نظر، تماشای دوباره باغ گیلاس یادآور خاطرات خوش گذشته است و زنده کننده حس و حال آن روزها که جوان بودیم و پر از امید و انگیزه.

او درباره تجربه حضور بازیگران جوان از جمله خودش در کنار پیشکسوتان و بزرگانی چون جمشید مشایخی، اسماعیل داور فر و فخری خوروش، یادآور می شود: یکی از جذابیت های بازی در «باغ گیلاس» همین بودن در کنار بزرگانی است که از آنها نام بردید. بازی در کنار امثال مرحوم مشایخی و خانم خردمند برای ما بازیگران جوان واقعاً هم افتخار بزرگی بود و هم فرصتی به شمار می‌ رفت که از آنها بیاموزیم. انصافاً آنها هم با بزرگ منشی از هیچ کمکی به ما دریغ نداشتند. این را هم بگویم که همبازی شدن با بازیگران با تجربه سریال در عین جذاب بودن نگرانی های خاص خودش را هم داشت. به هر حال، آنها سال ‌ها در فیلم ‌ها و سریال‌های مختلف کار کرده بودند اما ما جوانانی بودیم که اولین یا دومین فعالیت‌های بازیگری مان را تجربه می کردیم.

فریبا متخصص در پاسخ به پرسشی درباره میزان استقبال مخاطبان از «باغ گیلاس» در اولین پخش تلویزیونی سریال، اظهار می کند: مردم واقعا باغ گیلاس را دوست داشتند و تماشا می ‌کردند. خاطرم هست که زمان پخش قسمت آخر سریال، خیابان ‌ها خلوت بود و همه خودشان را به خانه رسانده بودند تا به تماشای پایان قصه بنشینند.

او درباره دلایل این استقبال، حتی در بازپخش ها، می گوید: همه چیز در این سریال واقعی است. «باغ‌ گیلاس» یک سریال خانوادگی بود که همه چیز را به شکل واقعی و آنطور که بود به تصویر می کشید؛ البته خانواده ‌هایی که در این سریال حضور داشتند متعلق به سال‌ های ابتدایی دهه ۷۰ بودند، با ویژگی‌ ها و نشانه ‌های آن دوران.

بر اساس این گزارش، فریبا متخصص تاکنون در سریالهایی چون شهرزاد، شرم، ملکوت، زمانه، گالش های مادربزرگ، همسایه‌ ها، نیمه پنهان ماه، آوای فاخته، تولدی دیگر و رهایم نکن به ایفای نقش پرداخته است.

این هنرمند در عرصه بازی در نمایش های رادیویی نیز حضوری فعال دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فریبا متخصص سریال باغ گیلاس فریبا متخصص باغ گیلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۹۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت نیروهای متخصص جهادی از نیاز مهم سیستان و بلوچستان

استاندار سیستان و بلوچستان، گفت: یکی از مهم‌ترین نیازهای استان تربیت نیروهای متفکر، خلاق و جهادی است‌ که وظیفه تربیت این نیروها مستقیما بر عهده آموزش و پرورش است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، محمد کرمی در حاشیه بازدید از دانشگاه فرهنگیان استان سیستان و بلوچستان، اظهار داشت: همه دستگاه‌های اجرایی باید به دانشگاه فرهنگیان در جهت پیشبرد اهداف آموزشی استان کمک کنند.

استاندار سیستان و بلوچستان، افزود: یکی از مهم‌ترین علل شکست در واحدهای تولیدی نداشتن پشتوانه علمی برای طرح‌ها است، لذا ارتباط بین صنعت و دانشگاه باید تقویت شود. در دانشگاه‌ها شاهد مجموعه‌ای عظیم از نیروهای متفکر و خلاق هستیم و باید از توان این دانشجویان استفاده کنیم.

وی تاکید کرد: در دوران جنگ تحمیلی بدون هیچ امکاناتی بر دشمن با سلاح ایمان و تلاش جهادی پیروز شدیم. زمان مانند طلا با ارزش است لذا باید از این فرصت در جهت کسب علم و آموزش دانش آموزان و دانشجویان استفاده کنیم.

کرمی خاطرنشان کرد: باید هسته‌های علمی با یکدیگر به رقابت بپردازند، چرا که این رقابت موجب ایجاد تحرک فکری و در نهایت ‌خروج ایده‌های نو می‌شود. اگر کارها بر پایه دانش پیش برود هیچ مشکلی نخواهیم داشت، همچنین دستگاه‌های اجرایی نیز باید با هم افزایی از فضا و ظرفیت علمی دانشگاه‌ها استفاده کنند.

استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: باید به جای استفاده از مهندسی معکوس به دنبال پیاده‌سازی فناوری‌های الهی باشیم، چرا که قرآن به عنوان کلام الهی سرشار از علوم و فناوری‌های گوناگون است که باید با فراگیری دانش به نحو مطلوب از این علوم نهفته در این کتاب مقدس استفاده کنیم. همه عالم در ید قدرت الهی است و نتیجه تلاش ما با توکل بر خداوند موجب تحول می‌شود.

کرمی خاطرنشان کرد: خوشبختانه استان ما ظرفیت خوبی در حوزه نیروی انسانی دارد که این جوانان سرشار از انرژی و خلاقیت هستند، اما باید از این انرژی و نیروی جوانی در جهت صحیح بهره ببریم. با هم افزایی و ما شدن همه کارها پیشرفت خواهد کرد، اما اگر دچار تک‌روی شدیم، قطعاً محکوم به شکست هستیم.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: موفقیت در کارها در گرو اتکا بر خداوند متعال است، چرا که او شاهد و ناظر بر همه اعمال ماست، بنابراین این فرصت‌ها را قدر بدانید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • به تماشای رقص آبشار و شکوفه‌های گیلاس بنشینید!
  • دم گیلاس؛ معجونی شفابخش برای درمان بیماری‌ها
  • ببینید | شعار مرگ بر اسرائیل در حیاط خلوت صهیونیست‌ها
  • روشی ساده و کم‌هزینه برای کاهش استرس
  • تربیت نیروهای متخصص جهادی از نیاز مهم سیستان و بلوچستان
  • دم گیلاس ؛ معجونی شفابخش برای درمان بیماری‌ها
  • دریافت قند برای بدن امری حیاتی است
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • نبود کارشناس تغذیه در تنها کلینیک دیابت کرمانشاه
  • جلوه گری شکوفه‌های درختان گیلاس در جنگل فندقلو اهر + فیلم