Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل ازایسنا، «باغ گیلاس» نام سریالی به کارگردانی و تهیه کنندگی مجید بهشتی است که سال ۱۳۷۲ ساخته و سال ۱۳۷۳ از شبکه اول پخش شد. این سریال با حضور بازیگرانی چون جمشید مشایخی، فخری خوروش، اسماعیل داورفر، نیکو خردمند، پوراندخت مهیمن، بیوک میرزایی، مهری ودادیان، جلیل فرجاد و عبدالرضا اکبری در زمان پخش توانست توجه مخاطبان را به خود جلب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آهنگساز این سریال هم فریدون شهبازیان است که این روزها دوران نقاهت پس از جراحی را به واسطه حادثه ای که در حین ساخت موسیقی سریال رمضانی «یاور» برایش پیش آمد، پشت سر می گذارد. «باغ گیلاس» دومین تجربه فریبا متخصص در عرصه بازیگری است. او به همراه جوانان دیگری از جمله مهران مدیری و دانیال حکیمی اولین گام هایشان در بازیگری را در سریال مجید بهشتی برداشتند.

متخصص در «باغ گیلاس» ایفاگر نقش فریده است؛ دختر جوانی که نقش متعادل کننده را در مناسبات خانوادگی و به خصوص روابط دو برادرش دارد. اعزام نامزد فریده به جبهه و مجروح شدنش هم برای این دختر جوان چالش‌ هایی را به دنبال دارد. متخصص تاکید می ‌کند که از حضور در سریال «باغ گیلاس» و همبازی شدن با بازیگران پیشکسوتش آنقدر خوشحال بوده که خیلی به نقشش فکر نمی کرده است.

این بازیگر می گوید، در سال ‌های ابتدایی دهه ۷۰ و زمان بازی در سریال «باغ گیلاس» بازیگر جوانی بوده که انگیزه‌ های فراوانی برای فعالیت داشته است. او جذابیت قصه را از جمله دلایل استقبال مخاطبان از سریال «باغ‌ گیلاس» عنوان و اظهار می کند که همه چیز در سریال واقعی بوده و بر اساس واقعیات و مستندات جامعه شکل گرفته است. سریال «باغ گیلاس» در این سال ها بارها در تلویزیون بازپخش شده است. شبکه آی فیلم عربی هم این روزها این سریال را برای مخاطبان عرب زبان خود روی آنتن برده است. به همین بهانه، گفت و گویی داشته ایم با فریبا متخصص بازیگر نقش فریده در این مجموعه نمایشی.

متخصص در پاسخ به اینکه چقدر این شخصیت را دوست داشت و با آن همذات پنداری می کرد؟ می گوید: سریال «باغ گیلاس» دومین کار من در تلویزیون بود. آنقدر از حضور در این سریال و جلوی دوربین رفتن خوشحال بودم که اصلاً به این موضوع فکر نمی‌کردم. آن سال‌ ها بازیگر جوانی بودم که در ابتدای راه قرار داشت. بسیار به کارم علاقه داشتم و دلم می خواست حضوری پررنگ و حرفه ‌ای در این عرصه داشته باشم. هم خود سریال را دوست داشتم و هم نقشم را. خوشبختانه «باغ گیلاس» به عنوان یکی از اولین تجربه های بازیگری ام در زمان پخش با استقبال خیلی خوب مردم مواجه شد و بسیار موفق بود.

«از اولین نمایش باغ گیلاس نزدیک به ۲۷ سال می گذرد. حالا که به تماشای دوباره این سریال می نشینید یا حتی اسمش را می شنوید چه احساسی دارید؟»، متخصص پاسخ می دهد: من و بعضی از بازیگران جوان سریال مثل مهران مدیری و دانیال حکیمی اولین تجربه های بازیگری مان را پشت سر می گذاشتیم. آن زمان خیلی جوان بودیم و کلی انگیزه برای کار کردن داشتیم. قصه سریال هم جدید و جذاب بود و می ‌توانست با مردم ارتباط برقرار کند و از این نظر، تماشای دوباره باغ گیلاس یادآور خاطرات خوش گذشته است و زنده کننده حس و حال آن روزها که جوان بودیم و پر از امید و انگیزه.

او درباره تجربه حضور بازیگران جوان از جمله خودش در کنار پیشکسوتان و بزرگانی چون جمشید مشایخی، اسماعیل داور فر و فخری خوروش، یادآور می شود: یکی از جذابیت های بازی در «باغ گیلاس» همین بودن در کنار بزرگانی است که از آنها نام بردید. بازی در کنار امثال مرحوم مشایخی و خانم خردمند برای ما بازیگران جوان واقعاً هم افتخار بزرگی بود و هم فرصتی به شمار می‌ رفت که از آنها بیاموزیم. انصافاً آنها هم با بزرگ منشی از هیچ کمکی به ما دریغ نداشتند. این را هم بگویم که همبازی شدن با بازیگران با تجربه سریال در عین جذاب بودن نگرانی های خاص خودش را هم داشت. به هر حال، آنها سال ‌ها در فیلم ‌ها و سریال‌های مختلف کار کرده بودند اما ما جوانانی بودیم که اولین یا دومین فعالیت‌های بازیگری مان را تجربه می کردیم.

فریبا متخصص در پاسخ به پرسشی درباره میزان استقبال مخاطبان از «باغ گیلاس» در اولین پخش تلویزیونی سریال، اظهار می کند: مردم واقعا باغ گیلاس را دوست داشتند و تماشا می ‌کردند. خاطرم هست که زمان پخش قسمت آخر سریال، خیابان ‌ها خلوت بود و همه خودشان را به خانه رسانده بودند تا به تماشای پایان قصه بنشینند.

او درباره دلایل این استقبال، حتی در بازپخش ها، می گوید: همه چیز در این سریال واقعی است. «باغ‌ گیلاس» یک سریال خانوادگی بود که همه چیز را به شکل واقعی و آنطور که بود به تصویر می کشید؛ البته خانواده ‌هایی که در این سریال حضور داشتند متعلق به سال‌ های ابتدایی دهه ۷۰ بودند، با ویژگی‌ ها و نشانه ‌های آن دوران.

فریبا متخصص تاکنون در سریالهایی چون شهرزاد، شرم، ملکوت، زمانه، گالش های مادربزرگ، همسایه‌ ها، نیمه پنهان ماه، آوای فاخته، تولدی دیگر و رهایم نکن به ایفای نقش پرداخته است. این هنرمند در عرصه بازی در نمایش های رادیویی نیز حضوری فعال دارد.

کد خبر 595605 برچسب‌ها تلویزیون سریال

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: تلویزیون سریال فریبا متخصص باغ گیلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۸۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریافت قند برای بدن امری حیاتی است

مصرف بیش از حد مواد قندی و اختصاص بخش عظیمی از رژیم غذایی روزانه به خوراکی‌هایی مانند قند، شکر، شیرینی و شکلات باعث می‌شود تا اضافه وزن، چاقی، دیابت و بسیاری دیگر از بیماری‌ها گریبانگیر افراد شود، بیماری‌هایی که هرکدام می‌تواند تبعات ناگواری داشته باشد و فرد را به سمت یک زندگی غیر عادی و یا مرگ زودرس سوق دهد. اما این تمام ماجرا نیست و می‌بینیم که افراد برای پیشگیری از بروز چنین بیماری‌هایی به صورت خود سر و یا با مشاوره گرفتن از بلاگرهای فضای مجازی و بدون مراجعه به پزشک متخصص، اقدام به حذف یکباره قند می‌کنند! در واقع از آن طرف بام می‌افتند و بدون اطلاع از وضعیت سوخت و ساز بدنشان، خود را در شرایطی قرار می‌دهند که می‌تواند زمینه‌ساز بروز بیماری‌های دیگری باشد.

خدیجه رحمانی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و متخصص علوم تغذیه در گفت‌وگو با پانا با اشاره به اینکه قند یا گلوگز مهم‌ترین منبع انرژی در دسترس برای تمامی سلول‌های بدن است، گفت: «مغز و گلبول‌های قرمز از قند برای دریافت انرژی استفاده می‌کنند و اصلا به همین دلیل است که مصرف آن به حد نیاز بسیار ضروری است.»

این استاد دانشگاه افزود: «براساس اعلام سازمان جهانی بهداشت، میزان قند دریافتی توسط هر شخص باید بین صفر تا ۱۵ درصد از کل کالری دریافتی در طول روز باشد. همچنین در کنار آن نیز باید افراد کربوهیدرات‌ها را در سبد غذایی خود قرار دهند تا بدن بتواند انرژی مورد نیاز خود را به تامین کند.»

این متخصص علوم تغذیه با بیان اینکه بحث افراط و تفریط در مصرف مواد غذایی وجود دارد،‌ بیان کرد: «دریافت قند برای بدن امری حیاتی است اما مصرف بیش از حد آن انواع و اقسام بیماری‌های مختلف را در پی دارد و حذف آن نیز باعث به وجود آمدن اختلال در ارگان‌های مختلف بدن می‌شود که اصلی‌ترین آن‌ها مغز است، همچنین افت قند خون شایع‌ترین اتفاقی است که پس از حذف آن رخ می‌دهد و عملکرد گلبول‌های قرمز نیز مختل خواهد شد.»

رحمانی با تاکید بر اینکه مصرف معمول قند مشکلی به وجود نخواهد آورد و حتی بیماران دیابتی نیز به منابع طبیعی قند نیاز دارند، اظهار کرد: «افرادی که نمی‌خواهند قند، شیرینی، شکلات و یا شکر مصرف کنند، می‌توانند روزانه ۳ عدد خرما، ۲ قاشق غذا خوری کشمش، ۲ قاشق غذاخوری توت خشک و سه قاشق عسل را جایگزین کنند تا قند بدن تامین شود.»

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پایان تاکید کرد: «در نتیجه حذف کامل قند از رژیم غذایی موضوعی غیر اصولی است و مبنای علمی ندارد و افرادی که بدون اطلاع از وضعیت متابولیکی خود این کار را انجام می‌دهند، باید منتظر بروز بیماری‌های مختلف باشند.»

منبع: پانا

دیگر خبرها

  • به تماشای رقص آبشار و شکوفه‌های گیلاس بنشینید!
  • دم گیلاس؛ معجونی شفابخش برای درمان بیماری‌ها
  • ببینید | شعار مرگ بر اسرائیل در حیاط خلوت صهیونیست‌ها
  • یادی از شورلت کامارو توربو Z سال 1981، آخرین و کمیاب‌ترین کامارو ینکو (+عکس)
  • دم گیلاس ؛ معجونی شفابخش برای درمان بیماری‌ها
  • اوسمار: به خاطر دوستانم در برزیل ناراحتم اما از برد پرسپولیس خوشحالم
  • دریافت قند برای بدن امری حیاتی است
  • ببینید | اولین تصاویر از آتش‌سوزی در خیابان لاله‌زار تهران؛ کجا آتش گرفته است؟
  • یادی از اولین خطوط اتوبوسرانی | از بلیت فلزی تا بلیت کاغذی و باجه بلیت‌فروشی
  • جلوه گری شکوفه‌های درختان گیلاس در جنگل فندقلو اهر + فیلم